Sleutelhanger Boerderij Koe
Sleutelhanger Boerderij Koe

Sleutelhanger Boerderij Koe

Niet op voorraad
Base Toys
BT2631
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Boerderij
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een schattige en unieke sleutelhanger? Dan is onze Sleutelhanger Boerderij Koe precies wat je nodig hebt! Dit kleine zwart-witte gekleurde koetje is een charmante toevoeging aan je sleutelbos en zal zeker de aandacht trekken.

De Sleutelhanger Boerderij Koe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een gedetailleerde vormgeving die de kenmerkende uitstraling van een koe perfect weergeeft. Met zijn schattige uitdrukking en zwart-witte kleuren ziet dit kleine koetje er levensecht uit en zal het zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Naast het feit dat het een leuke accessoire is, is deze sleutelhanger ook praktisch. Je kunt je sleutels gemakkelijk vinden in je tas of zak dankzij het opvallende design van de Sleutelhanger Boerderij Koe. Bovendien voegt deze sleutelhanger een vleugje persoonlijkheid toe aan je dagelijkse routine en maakt het je sleutelbos herkenbaar en uniek.

De Sleutelhanger Boerderij Koe is ook een geweldig cadeau-idee. Of het nu voor een vriend, familielid of collega is, deze schattige sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Het is een klein geschenk met een grote impact en laat zien dat je oog hebt voor detail en originaliteit.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger Boerderij Koe en voeg een speels en charmant element toe aan je sleutelbos. Geniet van de schattigheid en het praktische gebruik van dit kleine zwart-witte gekleurde koetje, waar je ook gaat!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 8,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 8,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
8740236587211

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst