Sleutelhanger Boerderij Eend
Sleutelhanger Boerderij Eend

Sleutelhanger Boerderij Eend

Niet op voorraad
Base Toys
BT2630
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Boerderij
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een schattige en unieke sleutelhanger? Dan is onze Sleutelhanger Boerderij Eend precies wat je zoekt! Dit kleine, gele eendje is een charmante toevoeging aan je sleutelbos en zal zeker de aandacht trekken.

De Sleutelhanger Boerderij Eend is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een levendige gele kleur. Het eendje is gedetailleerd vormgegeven, waardoor het lijkt alsof het zo uit een boerderij is gestapt. Met zijn schattige uitstraling en vriendelijke ogen zal deze sleutelhanger een glimlach op je gezicht toveren telkens wanneer je je sleutels gebruikt.

Deze sleutelhanger is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Hij zorgt ervoor dat je je sleutels gemakkelijk kunt vinden in je tas of zak. Bovendien voegt de Sleutelhanger Boerderij Eend een vleugje persoonlijkheid toe aan je dagelijkse routine en maakt het je sleutelbos herkenbaar en uniek.

De Sleutelhanger Boerderij Eend is ook een geweldig cadeau-idee. Of het nu voor een verjaardag, een housewarming of gewoon als attent gebaar is, deze sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Het is een klein geschenk met een grote impact.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger Boerderij Eend en voeg een speels en charmant element toe aan je sleutelbos. Geniet van de schattigheid en het praktische gebruik van deze kleine gele eend, waar je ook gaat!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
8740236587204

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst