Sleutelhanger Boerderij Paard
Sleutelhanger Boerderij Paard

Sleutelhanger Boerderij Paard

Niet op voorraad
Base Toys
BT2636
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Boerderij
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een betoverende en vrolijke sleutelhanger? Dan is onze sleutelhanger met een vrolijk gekleurd paardje precies wat je nodig hebt! Dit kleine en speelse paardje voegt een vleugje magie en charme toe aan je sleutelbos.

De sleutelhanger met een vrolijk gekleurd paardje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft levendige kleuren die direct de aandacht trekken. Met zijn gedetailleerde ontwerp en vrolijke uitstraling is deze sleutelhanger een echte blikvanger. Het miniatuurpaardje is zo schattig dat het je meteen een glimlach bezorgt.

Deze sleutelhanger is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Je zult nooit meer lang hoeven te zoeken naar je sleutels in je tas of zak, want het vrolijke gekleurde paardje maakt je sleutels gemakkelijk herkenbaar. Bovendien voegt deze sleutelhanger een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse leven en laat het zien dat je een liefhebber bent van paarden en de betoverende wereld waarin ze leven.

De sleutelhanger met een vrolijk gekleurd paardje is ook een geweldig cadeau-idee. Of je nu een paardenliefhebber wilt verrassen of iemand die dol is op kleurrijke en speelse accessoires, deze sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Het is een klein geschenk met een grote impact en toont je oog voor detail en vreugde.

Bestel vandaag nog de sleutelhanger met een vrolijk gekleurd paardje en voeg een vleugje magie toe aan je sleutelbos. Geniet van de charme en het praktische gebruik van deze schattige en kleurrijke sleutelhanger, waar je ook naartoe gaat!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Bruin
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Paarden
EAN code:
8740236587266

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst