Sleutelhanger Boerderij Tractor
Sleutelhanger Boerderij Tractor

Sleutelhanger Boerderij Tractor

Niet op voorraad
Base Toys
BT2634
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Boerderij
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een vrolijke en unieke sleutelhanger? Dan is onze sleutelhanger met een vrolijk gekleurde tractor precies wat je nodig hebt! Deze schattige sleutelhanger voegt een speels en landelijk element toe aan je sleutelbos.

De sleutelhanger met een vrolijk gekleurde tractor is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft levendige kleuren die direct in het oog springen. Met zijn gedetailleerde ontwerp en vrolijke uitstraling is deze sleutelhanger een echte blikvanger. Het miniatuurmodel van de tractor is zo gedetailleerd dat het net lijkt alsof je een kleine tractor in je hand hebt.

Deze sleutelhanger is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Je zult nooit meer lang hoeven zoeken naar je sleutels in je tas of zak, omdat de opvallende tractor je sleutels gemakkelijk herkenbaar maakt. Daarnaast voegt deze sleutelhanger een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse leven en laat het zien dat je een liefhebber bent van het boerenleven en het platteland.

De sleutelhanger met een vrolijk gekleurde tractor is ook een geweldig cadeau-idee. Of je nu een boerenliefhebber wilt verrassen of iemand die dol is op speelse en kleurrijke accessoires, deze sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Het is een klein geschenk met een grote impact en toont je oog voor originaliteit en plezier.

Bestel vandaag nog de sleutelhanger met een vrolijk gekleurde tractor en voeg een vleugje landelijk plezier toe aan je sleutelbos. Geniet van de glimlach en het praktische gebruik van deze schattige en kleurrijke sleutelhanger, waar je ook naartoe gaat!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 8cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
8740236587242

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst