• Alleen online
Klaparmband Boerderij Dieren
Klaparmband Boerderij Dieren

Klaparmband Boerderij Dieren

266 op voorraad
Henbrandt
T51698
€ 0,39

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en kleurrijke armband voor jouw kind? Dan is de klaparmband Boerderij Dieren een uitstekende keuze! Met deze armband kan jouw kind de show stelen op elke gelegenheid.

De klaparmband Boerderij Dieren is een leuke en unieke armband met zes verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd. Het ontwerp van deze armband is gebaseerd op boerderijdieren en is perfect voor kinderen die van dieren houden. Door de kleurrijke en speelse uitstraling van de armband zal jouw kind deze armband met veel plezier dragen.

De armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig voor kinderen om te dragen. Door het innovatieve ontwerp kan jouw kind de armband eenvoudig om zijn of haar pols tikken en rolt deze er vanzelf omheen. Hierdoor is het gemakkelijk voor kinderen om de armband zelf om te doen.

De klaparmband Boerderij Dieren is niet alleen een leuke accessoire voor kinderen, het is ook een geweldige manier om de fijne motoriek en coördinatie van jouw kind te ontwikkelen. Door de armband zelf om te doen, oefenen kinderen hun motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie. Bovendien is de armband een geweldige manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hun creativiteit te bevorderen.

Op zoek naar een leuke gekleurde klaparmband of een Klaparmband met een thema? Bij Speelgoedfamilie.nl kunt u kiezen uit diverse klaparmbanden met verschillende kleuren en thema's. Vooral de klaparmbanden met verschillende thema's zoals de dino, piraat en eenhoorn zijn onze hardlopers. Erg leuk om uit te delen met een kinderfeestje of te trakteren in de klas of kinderopvang.
Meer Boerderij producten vind je hier.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 22 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5026619516980
266 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst