• -10%
Kleurpotloden Voetbal, 6st.
Kleurpotloden Voetbal, 6st.

Kleurpotloden Voetbal, 6st.

626 op voorraad
LG-Imports
LG6067
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een voetbalfan of wil je zelf lekker gaan kleuren? Dan zijn onze kleurpotloden in een doosje met voetbal thema opdruk perfect voor jou! Het doosje bevat 6 kleurpotloden in verschillende kleuren, zodat je genoeg keuze hebt om creatief aan de slag te gaan.

De kleurpotloden zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Ze zijn perfect om te gebruiken bij het inkleuren van kleurboeken, het maken van tekeningen of het schetsen van ontwerpen. En met de voetbal thema opdruk op het doosje zijn deze kleurpotloden ook een geweldig cadeau voor voetbalfans van alle leeftijden.

Onze kleurpotloden in een doosje met voetbal thema opdruk zijn niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook perfect als traktatie op een voetbalfeestje. Kinderen zullen dol zijn op deze kleurrijke potloden en ze zullen graag aan de slag gaan om hun eigen voetbaltekeningen te maken.

Kortom, onze kleurpotloden in een doosje met voetbal thema opdruk zijn een geweldige toevoeging aan je knutsel- of tekengerei. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor een voetbalfan of een leuke traktatie voor een voetbalfeestje, deze kleurpotloden zijn altijd een succes. Bestel ze vandaag nog en laat de creativiteit stromen!

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen.
Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Voetbal, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Kleuren kunnen variëren.
Afmeting: lengte 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247060679
626 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst