• -10%
Sleutelhanger Scheidsrechter Fluit
Sleutelhanger Scheidsrechter Fluit

Sleutelhanger Scheidsrechter Fluit

55 op voorraad
LG-Imports
LG9901
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze metalen scheidrechter sleutelhanger is een leuk en handig accessoire voor elke voetbalfan of scheidsrechter. De sleutelhanger is niet alleen een leuke decoratie voor aan je sleutelbos, maar kan ook gebruikt worden als fluitje tijdens een voetbalwedstrijd. Het koord zorgt ervoor dat je het fluitje altijd bij de hand hebt en het metalen materiaal zorgt voor een stevige en duurzame sleutelhanger.

De scheidrechter sleutelhanger is ook een perfect cadeautje voor voetballiefhebbers of voor scheidsrechters in opleiding. Het is een uniek en praktisch geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien is het een leuk item om toe te voegen aan een grabbelton of als prijs bij een voetbalquiz.

Deze sleutelhanger met fluitje is niet alleen geschikt voor voetbalwedstrijden, maar kan ook gebruikt worden bij andere sportevenementen zoals basketbal of hockey. Door de compacte grootte en het handige koordje, is het fluitje altijd binnen handbereik.

Kortom, deze metalen scheidrechter sleutelhanger met koord is een veelzijdig en handig accessoire voor elke voetballiefhebber en scheidsrechter. Bestel hem nu en voeg hem toe aan jouw collectie of geef hem cadeau aan een vriend of familielid die van sport houdt!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema voetbal, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een voetbalclub.
Afmetingen: fluitje 4cm - koord: 46cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
fluitje 4cm - koord: 46cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247099013
55 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst