Uitdeelzakjes Dino Roars 6st.
Uitdeelzakjes Dino Roars 6st.
Uitdeelzakjes Dino Roars 6st.
Uitdeelzakjes Dino Roars 6st.

Uitdeelzakjes Dino Roars 6st.

4 op voorraad
Folat
FL68316
€ 6,99

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je van plan om te trakteren en ben je een enorme fan van dino's? Dan zijn deze zes stoere dinosaurus uitdeelzakjes voor cadeautjes of lekkernijen echt iets voor jou! Met deze leuke cadeautasjes maak je van jouw feestje een ware dino-sensatie!

De uitdeelzakjes hebben een afmeting van ongeveer 27 x 20 centimeter, wat genoeg ruimte biedt voor kleine cadeautjes of heerlijke traktaties. Ze zijn dubbelzijdig bedrukt, waardoor ze er aan beide kanten fantastisch uitzien. Of je nu een verjaardagsfeestje, een schooltraktatie of een themafeestje organiseert, deze dinosaurus uitdeelzakjes voegen een speelse en opwindende sfeer toe aan elke gelegenheid.

Elk tasje is voorzien van een tassel, wat een vrolijk en feestelijk accent geeft. De tassels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je ze kunt afstemmen op de rest van je feestdecoratie. Dit geeft een extra touch aan de zakjes en maakt ze nog aantrekkelijker voor de kinderen.

De uitdeelzakjes worden geleverd in een verpakking van 6 stuks, dus je hebt genoeg om uit te delen aan al je feestgasten. Ze zijn gemaakt van stevig papier, wat ervoor zorgt dat ze duurzaam en gemakkelijk mee te dragen zijn. Bovendien kunnen de kinderen de zakjes na het feestje ook gebruiken om hun kleine schatten in op te bergen.

Kortom, met deze zes stoere dinosaurus uitdeelzakjes maak je van jouw feestje een onvergetelijke ervaring. Trakteer je vrienden en familie met deze leuke en opvallende cadeautasjes. Bestel vandaag nog jouw set en zorg ervoor dat jouw feestje het talk of the town wordt!

Afmeting: 27 x 20 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
27 x 20 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572683166
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst