Dino Ballonnen Roars, 6st.
Dino Ballonnen Roars, 6st.
Dino Ballonnen Roars, 6st.

Dino Ballonnen Roars, 6st.

7 op voorraad
Folat
FL68389
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte feestdecoratie voor je volgende evenement? Deze set van 6 gekleurde dino ballonnen is precies wat je nodig hebt! Ballonnen zijn een essentieel onderdeel van elk feest en voegen direct een feestelijke sfeer toe. Met de afbeeldingen van brullende dinosaurussen zijn deze ballonnen niet alleen leuk, maar ook thematisch passend voor een dinosaurusfeestje.

Met deze ballonnen maak je je feestdecoratie helemaal af. Hang ze op, verspreid ze over de ruimte of gebruik ze als tafeldecoratie. Ze worden geleverd in verschillende levendige kleuren, zodat je de perfecte combinatie hebt die past bij je feestthema van de jarige. 

Elke ballon is voorzien van een mooie afbeelding van een brullende dinosaurus, waardoor ze nog aantrekkelijker worden voor kinderen en liefhebbers van dinosaurussen. De gedetailleerde illustraties brengen de prehistorische wereld tot leven en voegen een avontuurlijk tintje toe aan je feestdecoratie. Ze zullen zeker de aandacht trekken en een glimlach op de gezichten van je gasten toveren.

De ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex dat zorgt voor een lange levensduur. Ze zijn gemakkelijk op te blazen met lucht  en behouden hun vorm en kleur voor langdurig plezier. Deze ballonnen kunnen worden opgeblazen tot een standaardgrootte en zijn ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten.

Kortom, maak van je feestje een prehistorisch avontuur met deze set van 6 gekleurde dino ballonnen. Met hun afbeeldingen van brullende dinosaurussen zijn ze een geweldige aanvulling op elk feestdecor. Bestel vandaag nog je set en breng je feestlocatie tot leven met deze leuke en opvallende ballonnen!

Afmeting: diameter 33cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 33cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572683890
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst