Vlaggenlijn Dino Roars 6m
Vlaggenlijn Dino Roars 6m
Vlaggenlijn Dino Roars 6m

Vlaggenlijn Dino Roars 6m

10 op voorraad
Folat
FL68292
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Is jouw kleine dinosaurusfan bijna jarig? Maak het feest extra speciaal met deze leuke dinothema vlaggenlijn! Met stoere dino-afbeeldingen en vrolijke kleuren is deze vlaggenlijn de perfecte versiering voor een dinosaurus kinderfeestje. Laat de jarige brullen van plezier met deze feestelijke toevoeging!

De vlaggenlijn heeft een totale lengte van 6 meter en is voorzien van 12 vlaggetjes van 18x21 cm. De vlaggetjes zijn dubbelzijdig bedrukt, waardoor ze er vanuit elke hoek geweldig uitzien. Hang ze op in de feestruimte, langs de muur of boven de feesttafel en creëer direct een levendige en feestelijke sfeer.

De dinothema vlaggenlijn is gemaakt van duurzaam papier van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur. Je kunt ze dus niet alleen gebruiken voor het verjaardagsfeest, maar ook voor andere dinosaurusgerelateerde evenementen. Ze zijn stevig genoeg om zowel binnen als buiten te worden opgehangen, zodat je ze kunt gebruiken voor zowel binnen- als buitenevenementen.

De vlaggenlijn is voorzien van stoere dino-afbeeldingen en vrolijke kleuren die de verbeelding van je kleine dinoliefhebber zullen prikkelen. De dino's op de vlaggetjes zijn vriendelijk en kleurrijk, waardoor ze perfect zijn voor een kinderfeestje. Ze voegen een speels en avontuurlijk tintje toe aan de feestdecoratie en zullen zeker de aandacht trekken van alle jonge feestgangers.

Kortom, maak van het verjaardagsfeest van jouw kleine dinosaurusfan een echt spektakel met deze leuke dinothema vlaggenlijn. Met stoere dino-afbeeldingen en vrolijke kleuren brengt deze versiering de feestelijke sfeer naar een hoger niveau. Bestel vandaag nog jouw vlaggenlijn en laat de dino's brullen op het feest!

Afmeting: 21 x 18 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21 x 18 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572682923
10 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst