Tafelkleed Happy Birthday
Tafelkleed Happy Birthday

Tafelkleed Happy Birthday

19 op voorraad
Folat
FL65493
€ 2,75

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elk verjaardagsfeestje een kleurrijk spektakel met ons plastic tafelkleed met ballon- en stippenprint! Dit tafelkleed is een absolute must-have voor een feestelijke tafeldecoratie. Met afbeeldingen van kleurrijke ballonnen, vrolijke stippen en de opbeurende tekst "Happy Birthday" is het de perfecte manier om de feeststemming te versterken.

Ons plastic tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het beschermt je tafel niet alleen tegen morsen en vlekken, maar voegt ook een feestelijke en kleurrijke touch toe aan je feestruimte. Met een afmeting van 180 x 130 cm past het tafelkleed op de meeste standaard feesttafels en is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De levendige afbeeldingen op het tafelkleed zijn perfect voor verjaardagsfeestjes van alle leeftijden. De vrolijke ballonnen en speelse stippen brengen een speelse en feestelijke sfeer naar de tafel. Het "Happy Birthday" bericht is een blikvanger en zorgt ervoor dat de jarige job of jarige jet zich extra speciaal voelt op zijn of haar speciale dag.

Het tafelkleed voegt een feestelijke uitstraling toe aan elke setting en maakt het opruimen na het feest een fluitje van een cent.

Bestel vandaag nog ons plastic tafelkleed met ballon- en stippenprint en maak je verjaardagsfeestje compleet. Creëer een feestelijke en levendige sfeer waar iedereen van zal genieten. Met dit tafelkleed zorg je ervoor dat de feesttafel er fantastisch uitziet en dat de jarige en gasten zich in het middelpunt van de viering voelen.

Afmeting artikel: 180 x 130 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
180 x 130 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
Thema
Feest
EAN code:
8714572654937
19 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst