Bekers Happy Birthday, 6st.
Bekers Happy Birthday, 6st.

Bekers Happy Birthday, 6st.

4 op voorraad
Folat
FL65491
€ 1,75

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je feest compleet met onze set van 6 kleurrijke feestbekers met de tekst "Happy Birthday"! Deze vrolijke bekers zijn perfect om je feestelijke drankjes in te serveren en de feeststemming te versterken. Gemaakt van stevig karton en met een inhoud van 250 ml, zijn deze bekertjes praktisch en feestelijk tegelijkertijd.

Elke beker in de set is gedecoreerd met levendige afbeeldingen van kleurrijke ballonnen en vrolijke stippen. De opbeurende tekst "Happy Birthday" siert de bekers en brengt een feestelijk gevoel over aan je gasten. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid viert, deze bekertjes voegen een vrolijke en feestelijke sfeer toe aan de tafeldecoratie.

Onze feestbekers zijn gemaakt van hoogwaardig karton, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Ze kunnen gemakkelijk worden vastgehouden en bieden voldoende ruimte voor je favoriete feestdrankjes. Of je nu limonade, frisdrank, sap of zelfs een feestelijke cocktail serveert, deze bekertjes zijn ideaal voor allerlei soorten drankjes.

Met een inhoud van 250 ml zijn deze bekertjes van perfecte grootte om te voldoen aan de dorst van je gasten. Ze zijn handig en gemakkelijk te gebruiken, en zorgen ervoor dat iedereen moeiteloos van hun drankje kan genieten. Bovendien zorgt het gebruik van wegwerpbekers ervoor dat je na afloop van het feest geen afwas hebt en meer tijd hebt om te genieten van het gezelschap van je gasten.

Bestel vandaag nog onze set van 6 gekleurde feestbekers met de tekst "Happy Birthday" en maak je feest compleet. Creëer een feestelijke sfeer en laat je gasten genieten van hun drankjes in stijl. Met de levendige afbeeldingen en de opbeurende tekst brengen deze bekertjes een extra dosis vreugde en plezier aan je feesttafel. Voeg een speelse en kleurrijke touch toe aan je feestdecoratie en laat het feest beginnen!

Afmeting artikel: 8 x 7 x 7 cm, inhoud 250 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
8 x 7 x 7 cm, inhoud 250 ml
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572654913
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst