Prikkers Happy Birthday 24 Stuks
Prikkers Happy Birthday 24 Stuks

Prikkers Happy Birthday 24 Stuks

9 op voorraad
Folat
FL65498
€ 1,75

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je van elke hap een feestje maken? Dan zijn deze feestelijke prikkers met de tekst "Happy Birthday" echt iets voor jou! Met deze vrolijke prikkers van Folat maak je van elke snack, gebakje of hapje een echte eyecatcher.

De set bestaat uit vierentwintig kleurrijke prikkers, allemaal bedrukt met de opvallende tekst "Happy Birthday". Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander feestelijk evenement viert, deze prikkers voegen een feestelijke touch toe aan elke tafel.

De prikkers zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een lengte die perfect is voor het serveren van verschillende lekkernijen. Steek ze in cupcakes, sandwiches, fruitprikjes of andere hapjes en maak er een echt feestje van!

Naast hun decoratieve functie zijn deze prikkers ook handig om de verschillende hapjes uit elkaar te houden, zodat je gasten gemakkelijk kunnen kiezen wat ze willen eten. Ze zijn ideaal voor zowel kinderfeestjes als volwassenenfeestjes.

Met deze set van vierentwintig feestelijke prikkers met de tekst "Happy Birthday" zorg je voor een feestelijke sfeer en maak je elk feestje compleet. Bestel ze vandaag nog en laat je gasten genieten van een smakelijk en feestelijk moment!

Maak van elk hapje een feestje met deze vrolijke prikkers van Folat. Bestel ze nu en maak jouw feestelijke gelegenheid helemaal compleet!

Afmetingen: lengte 14cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 14cm
Materiaal
Bamboe
Kleur
Multi
EAN code:
8714572654982
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst