Vlaggenlijn Happy Birthday 3 meter
Vlaggenlijn Happy Birthday 3 meter

Vlaggenlijn Happy Birthday 3 meter

10 op voorraad
Folat
FL65497
€ 1,75

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van jouw feestje een kleurrijk spektakel met deze opvallende en kleurrijke feestslinger! Met vlaggetjes bedrukt met de tekst "Happy Birthday" brengt deze slinger direct een feestelijke sfeer in de ruimte. Met een lengte van 3 meter kun je gemakkelijk de feestvreugde verspreiden en de locatie transformeren in een feestelijk paradijs.

De vrolijke kleuren en feestelijke boodschap maken deze slinger perfect voor allerlei feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of andere speciale momenten die gevierd moeten worden. Het is de ideale decoratie om de jarige in het zonnetje te zetten en een feestelijke sfeer te creëren waar iedereen van zal genieten.

Deze feestslinger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zowel duurzaam als herbruikbaar is. Je kunt de slinger gemakkelijk ophangen en na het feest weer opbergen voor toekomstige vieringen. De vlaggetjes zijn stevig en kunnen tegen een stootje, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Of je nu een kleinschalig feestje thuis viert of een groter evenement organiseert, deze slinger voegt een vrolijke en feestelijke touch toe aan elke ruimte. Hang hem op aan muren, langs de feesttafel of in de tuin voor een extra feestelijke uitstraling.

Vier jouw speciale dag in stijl met deze kleurrijke en opvallende feestslinger van 3 meter lang. Bestel vandaag nog en maak van jouw feestje een onvergetelijke gebeurtenis waar iedereen van zal genieten!

Afmetingen: 3 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572654975
10 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst