Puzzel 8-delig Dinosaurus
Puzzel 8-delig Dinosaurus

Puzzel 8-delig Dinosaurus

652 op voorraad
Base Toys
BG11614
€ 0,49

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende puzzel die ook nog eens een 3D-effect heeft? Dan zijn onze leuke gekleurde 3D Dinosaurus puzzels perfect voor jou! Deze puzzels bestaan uit 7 delen en geven je de mogelijkheid om je eigen dinosaurus te bouwen.

Het bouwen van deze 3D Dinosaurus puzzels is niet alleen een leuke bezigheid, maar het is ook een geweldige manier om je creativiteit en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen. Het in elkaar zetten van de puzzel is gemakkelijk en vereist geen lijm of speciale gereedschappen. Het enige wat je nodig hebt, is wat geduld en doorzettingsvermogen.

Wat deze 3D Dinosaurus puzzels nog leuker maakt, is dat er in totaal 8 verschillende dinosaurussen worden geleverd. Dat betekent dat je ze allemaal kunt verzamelen en je eigen prehistorische wereld kunt bouwen! De dinosaurussen worden willekeurig geleverd, dus het blijft een verrassing welke dinosaurus je zult ontvangen.

Deze 3D Dinosaurus puzzels zijn ook geweldig om cadeau te geven aan kinderen die van puzzelen en dinosaurussen houden. De puzzels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Kortom, onze leuke gekleurde 3D Dinosaurus puzzels zijn een geweldige manier om jezelf of iemand anders uit te dagen en te vermaken. Bestel vandaag nog en bouw je eigen prehistorische wereld met deze fantastische puzzels!

Altijd een grote hit bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Let op: Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 10.5 x 6.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10.5 x 6.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
3588270011614
652 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst