Cadeau Naamstickers Sint en Piet 12st.
Cadeau Naamstickers Sint en Piet 12st.

Cadeau Naamstickers Sint en Piet 12st.

221 op voorraad
Folat BV
2800789
€ 2,50

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bereid je dit jaar voor op een Sinterklaasfeest met een vleugje elegantie en stijl dankzij onze prachtige Sinterklaas naamstickers in subtiele tinten bruin, blauw en groen. Deze naamstickers voegen een vleugje klasse toe aan je cadeaupresentatie en maken de Sinterklaasviering extra speciaal.

Elke set bevat één stickervel met maar liefst 12 beschrijfbare stickers. Op deze stickers kun je de namen van je geliefden schrijven, waardoor je cadeautjes een persoonlijk tintje krijgen. Of je nu een grootse Sinterklaasviering plant met veel cadeaus of gewoon wat kleinere attenties wilt geven, deze naamstickers zorgen ervoor dat alles netjes georganiseerd blijft en dat iedereen zijn of haar cadeautje snel en gemakkelijk kan vinden.

De naamstickers zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een verfijnde uitstraling. Bovendien is de afbeelding op de stickers gemaakt in goudfolie, wat een vleugje luxe toevoegt aan je geschenken. Goudfolie heeft een schitterend effect en geeft de stickers een glanzende en feestelijke touch.

De subtiele kleuren van bruin, blauw en groen passen perfect bij de warme en gezellige sfeer van Sinterklaas. Deze kleuren stralen een gevoel van comfort en traditie uit en zullen zeker in de smaak vallen bij je vrienden en familie.

Dit jaar hoef je je geen zorgen te maken over verwarring bij het uitdelen van cadeaus. Met onze Sinterklaas naamstickers creëer je orde en elegantie in één. Maak je klaar voor een stressvrije en prachtige Sinterklaasviering met deze mooie stickers.

Afmeting: 26,5 x 20 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
26.5 x 20 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8714572656993
221 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst