Sinterklaas Memo
Sinterklaas Memo

Sinterklaas Memo

13 op voorraad
1630269
€ 3,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Onze Sinterklaasmemo is een geweldig spel dat zowel kinderen als volwassenen tijdens de Sinterklaasviering kunnen genieten. Dit klassieke geheugenspel is leuk en uitdagend, en het brengt de opwinding van Sinterklaas naar een nieuw niveau. Hier zijn enkele redenen waarom je dit spel aan je Sinterklaasviering zou moeten toevoegen:

Geheugenoefening: Sinterklaasmemo is niet alleen leuk, maar het helpt ook bij het trainen en verbeteren van het geheugen van zowel kinderen als volwassenen. Spelers moeten zich de locatie van verschillende kaartjes herinneren om setjes te verzamelen.

Interactief Plezier: Dit spel brengt mensen samen en moedigt interactie aan. Het is een geweldige manier om samen met familie en vrienden plezier te hebben tijdens de Sinterklaasviering.

Educatief: Sinterklaasmemo stimuleert cognitieve vaardigheden zoals concentratie en aandacht voor detail. Het is een leuke manier om kinderen te helpen hun geheugencapaciteit te ontwikkelen.

Sfeerverhogend: De kaartjes zijn versierd met Sinterklaasafbeeldingen, waardoor het spel perfect past bij de feestelijke sfeer van Sinterklaas. Het voegt een extra vleugje magie toe aan je viering.

Geschikt voor Alle Leeftijden: Hoewel het niet geschikt is voor kinderen onder de 3 jaar oud vanwege kleine onderdelen, kunnen oudere kinderen, tieners en volwassenen allemaal genieten van dit spel. Het is een leuke en uitdagende activiteit voor het hele gezin.

Competitief Plezier: Sinterklaasmemo kan zowel competitief als ontspannend zijn, afhankelijk van hoe je ervoor kiest om te spelen. Probeer te zien wie de meeste setjes kan verzamelen, of speel gewoon voor de lol.

Voeg wat extra spanning en plezier toe aan je Sinterklaasviering met ons Sinterklaasmemo-spel. Het is een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen, hun geheugen uit te dagen en van de feestelijke sfeer te genieten. Bestel vandaag nog en maak je Sinterklaasviering nog specialer!

Afmeting: 12,5 x 12,5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12.5 x 12.5 x 3 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427092645
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst