Sinterklaas Aftelkalender met...
Sinterklaas Aftelkalender met Stickers Welkom Sint & Piet BT

Sinterklaas Aftelkalender met Stickers Welkom Sint & Piet BT

305 op voorraad
Folat BV
2800791
€ 2,75

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De aanloop naar Sinterklaas is een spannende tijd voor kinderen, vol verwachting en opwinding. Wil je deze periode nog specialer maken en tegelijkertijd het tijdsbesef van je kind ontwikkelen? Onze Sinterklaas aftelkalender is de perfecte oplossing. Hier zijn enkele redenen waarom deze kalender een must-have is voor deze feestelijke tijd:

Spannende Aftelling: De aftelkalender begint op 1 november en telt af tot 5 december, de dag van pakjesavond. Elke dag kan je kind een pepernootsticker plakken, wat de anticipatie en spanning vergroot naarmate de datum dichterbij komt.

Leerzaam Tijdsbesef: Het gebruik van een aftelkalender helpt kinderen om een beter besef van tijd te ontwikkelen. Ze leren tellen en begrijpen hoeveel dagen er nog over zijn tot het grote feest.

Interactief Plezier: Kinderen vinden het geweldig om actief bij te houden hoeveel dagen er nog over zijn tot Sinterklaas. Het plakken van de pepernootstickers is een leuke en interactieve manier om de dagen af te tellen.

Feestelijke Decoratie: De aftelkalender dient ook als feestelijke decoratie in huis. Hang hem op een prominente plek, zodat het hele gezin dagelijks kan meedoen aan het aftellen.

Milieuvriendelijk: De kalender is gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan een duurzamere wereld.

Inclusief 35 Stickers: Bij de aftelkalender worden 35 pepernootstickers geleverd, genoeg voor de hele aftelperiode. Extra stickers nodig? Geen probleem, je kunt ze eenvoudig bijbestellen.

Maak de aanloop naar Sinterklaas dit jaar nog leuker en leerzaam voor je kinderen met onze Sinterklaas aftelkalender. Begin de traditie en creëer mooie herinneringen samen met je gezin. Bestel vandaag nog en tel samen af naar een onvergetelijke pakjesavond!

Afmeting: 26 x 19 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
26 x 19 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8714572656986
305 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst