• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Gamer 12st.
Traktatiedoosje Gamer 12st.
Traktatiedoosje Gamer 12st.
Traktatiedoosje Gamer 12st.
Traktatiedoosje Gamer 12st.

Traktatiedoosje Gamer 12st.

95 op voorraad
LG-Imports
LG8739-12
€ 10,13 € 11,25 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je binnenkort van plan om een feestje te geven en wil je iets speciaals doen voor je vriendjes en vriendinnetjes? Dan zijn deze 12 traktatie doosjes in een gamer thema perfect voor jou! Met deze doosjes kun je de leukste traktaties uitdelen en ze zijn ook nog eens ideaal om cadeautjes in te geven.

Het gamer thema van deze traktatie doosjes zorgt voor een feestelijke en speelse sfeer. Ze zijn perfect voor kinderen die dol zijn op gamen en geven een extra leuke touch aan je feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, een game-avond of een speciale gelegenheid, deze doosjes voegen een vleugje plezier toe aan je feestdecoraties.

De doosjes zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn eenvoudig in elkaar te vouwen. Ze hebben de ideale grootte om traktaties in te stoppen, zoals snoepjes, koekjes, kleine speeltjes of andere lekkernijen. Je kunt er ook kleine cadeautjes in verpakken om aan je vriendjes te geven. Op deze manier zorg je niet alleen voor een smakelijke traktatie, maar ook voor een leuke verrassing!

Met deze bundel van 12 traktatie doosjes heb je genoeg om al je vriendjes en vriendinnetjes blij te maken. Je kunt ze personaliseren met stickers, lintjes of andere decoraties om ze nog feestelijker te maken. De doosjes zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor ze handig zijn om mee te nemen en uit te delen.

Maak van je feestje een onvergetelijke ervaring en bestel nu deze 12 traktatie doosjes in een gamer thema. Geef de leukste traktaties aan je vriendjes en verras ze met kleine cadeautjes. Met deze doosjes wordt jouw feestje een gegarandeerd succes!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
5413247187390
95 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst