• -10%
Metalen Jojo Dieren
Metalen Jojo Dieren

Metalen Jojo Dieren

67 op voorraad
LG-Imports
LG4308
€ 0,77 € 0,85 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuk en vermakelijk speeltje voor jezelf of je kinderen? Dan zijn de Metalen Jojo Dieren de perfecte keuze! Deze kleurrijke jojo's zijn voorzien van schattige dierenprints van een leeuw, aap, olifant en tijger die je tegemoet lachen.

De Metalen Jojo Dieren zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om mee te spelen. Laat ze in de rondte draaien en probeer ze zo lang mogelijk aan het witte koord op en neer te laten bewegen. Dit vergt niet alleen hand-oog coördinatie, maar ook enige vaardigheid om de jojo onder controle te houden.

Het gebruikte materiaal voor de Metalen Jojo Dieren is van hoge kwaliteit, namelijk metaal. Dit zorgt voor een stevige constructie en een lange levensduur van het speeltje. Ook de kleurrijke dierenprints zijn van duurzaam materiaal gemaakt en blijven lang mooi.

De Metalen Jojo Dieren zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die hun vaardigheden willen testen of gewoon plezier willen hebben. Dit maakt het een ideaal cadeau voor verjaardagen of feestdagen.

Kortom, de Metalen Jojo Dieren zijn een leuke en vermakelijke toevoeging aan iedere speelgoedcollectie. Met hun schattige dierenprints en duurzame constructie zorgen ze voor eindeloos speelplezier voor jong en oud. Bestel nu en laat je verrassen door deze kleurrijke jojo's!

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting: diameter 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247043085
67 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst