Bordjes Papier Ruimte 8st.
Bordjes Papier Ruimte 8st.
Bordjes Papier Ruimte 8st.
Bordjes Papier Ruimte 8st.
Bordjes Papier Ruimte 8st.
Bordjes Papier Ruimte 8st.

Bordjes Papier Ruimte 8st.

14 op voorraad
Boland
BL50507
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte manier om de tafel voor het kinderfeestje te dekken en een kosmische sfeer te creëren? Zoek niet verder! Onze set van 8 Space papieren bordjes met stoere astronautenontwerpen en levendige kleuren is precies wat je nodig hebt om het etenstijd tijdens het feest tot een echt feestelijk moment te maken.

Wat maakt onze Space papieren bordjes zo bijzonder?

Stoer Astronautenontwerp: De bordjes zijn gedecoreerd met een stoer astronautenontwerp dat onmiddellijk de aandacht van de jonge feestgangers trekt. Ze nemen de kinderen mee op een spannende reis door de ruimte, terwijl ze genieten van hun maaltijden.

Levendige Kleuren: De levendige kleuren van de bordjes voegen een vrolijke en feestelijke uitstraling toe aan de tafel. Ze zorgen voor een opwindende visuele ervaring die perfect past bij het ruimtethema van het feest.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig papier, zijn deze bordjes stevig en geschikt voor het serveren van hapjes, snacks en maaltijden. Ze kunnen gemakkelijk worden gebruikt zonder in te scheuren.

Gemakkelijke Schoonmaak: Na het feest kun je deze wegwerpbordjes gewoon weggooien, waardoor de schoonmaak een fluitje van een cent wordt.

Deze Space papieren bordjes zijn niet alleen een praktische keuze voor het serveren van eten, maar ze voegen ook een speels en avontuurlijk element toe aan de eettafel. Of je nu hapjes, taart of een complete maaltijd serveert, deze bordjes zorgen ervoor dat etenstijd een leuke en gedenkwaardige ervaring wordt voor alle kleine astronauten op het feest.

Bestel vandaag nog onze Space papieren bordjes en laat de tafel stralen met de opwinding van de ruimtevaart. Voeg deze bordjes toe aan je feestdecoratie en maak van elke maaltijd een kosmisch avontuur dat nog lang herinnerd zal worden!

Afmetingen: doorsnede 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
doorsnede 23 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8712026505071
14 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst