Slinger Ruimte
Slinger Ruimte
Slinger Ruimte
Slinger Ruimte
Slinger Ruimte
Slinger Ruimte
Slinger Ruimte
Slinger Ruimte

Slinger Ruimte

2 op voorraad
Boland
BL50503
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je een onvergetelijke reis maken door de kosmos zonder je huis te verlaten? Stap dan in een wereld van interstellaire pracht en verbluffende planeten met onze kartonnen Space Slinger! Of je nu een verjaardag viert, een educatief evenement organiseert of gewoon een ruimtethema-feestje in gedachten hebt; deze slinger neemt je mee op een fascinerende reis door ons eigen zonnestelsel.

Onze Space Slinger is ontworpen met oog voor detail en brengt het zonnestelsel tot leven met prachtige illustraties van planeten, sterren en ruimtevaartuigen. Deze kartonnen slinger is niet alleen een decoratieve toevoeging aan je feestruimte, maar ook een leerzame ervaring voor kinderen en volwassenen. Terwijl je onder de slinger door loopt, kun je informatie over elke planeet in ons zonnestelsel delen, van de gloeiende hitte van Mercurius tot de mysterieuze schoonheid van Neptunus.

Waarom kiezen voor onze Space Slinger?

Educatief: Leerzame illustraties en feiten over het zonnestelsel maken het een geweldige toevoeging aan educatieve evenementen en klaslokalen.

Duurzaamheid: Gemaakt van stevig karton, kan deze slinger keer op keer worden gebruikt voor verschillende gelegenheden.

Brengt de ruimte tot leven: Met levendige kleuren en gedetailleerde illustraties biedt onze Space Slinger een meeslepende ervaring van het zonnestelsel.

Laat je gasten verbazen en inspireren terwijl ze door ons prachtige zonnestelsel reizen met onze kartonnen Space Slinger. Voeg een educatieve en meeslepende dimensie toe aan je volgende ruimtevaartthema-evenement en maak van elke gelegenheid een kosmische reis die nog lang herinnerd zal worden!

Bestel vandaag nog onze Space Slinger en dompel jezelf onder in de wonderen van de ruimte. Deel deze unieke decoratie op je feest of evenement en laat je gasten betoverd worden door de schoonheid en de mysteries van het universum.

Afemetingen: 2,5 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 2,5 meter
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8712026505033
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst