Tafelkleed Papier Ruimte
Tafelkleed Papier Ruimte
Tafelkleed Papier Ruimte
Tafelkleed Papier Ruimte
Tafelkleed Papier Ruimte
Tafelkleed Papier Ruimte
Tafelkleed Papier Ruimte

Tafelkleed Papier Ruimte

7 op voorraad
Boland
BL50510
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat jouw feesttafel transformeren in een spannende ruimte-expeditie met ons stoere en praktische Space papieren tafelkleed (120 x 180 cm)! Dit opvallende en avontuurlijke tafelkleed is de ideale aanvulling voor elk kosmisch themafeest en brengt een opwindende sfeer onder de jonge astronauten.

Wat maakt ons Space papieren tafelkleed zo bijzonder?

Ruimtelijk Ontwerp: Ons tafelkleed is gedecoreerd met een gedetailleerd ruimtevaartontwerp dat de verbeelding van jonge feestgangers meteen prikkelt. Astronauten zweven tussen sterren en planeten, wat zorgt voor een visueel spektakel en een echte ruimtesfeer aan de feesttafel.

Royale Afmetingen: Met een royaal formaat van 120 x 180 cm past dit tafelkleed op de meeste feesttafels en biedt voldoende ruimte voor gerechten, servies en decoraties. Het vormt het perfecte canvas voor een kosmische feesttafel.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig papier, is ons tafelkleed stevig en bestand tegen morsen en knoeien. Het is ontworpen om de tafel te beschermen en gemakkelijk schoon te maken na het feest.

Makkelijke Schoonmaak: Na het feest hoef je je geen zorgen te maken over uitgebreid schoonmaken. Dit wegwerptafelkleed kan eenvoudig worden verwijderd en weggegooid, waardoor de opruim een fluitje van een cent wordt.

Of je nu een kinderverjaardag, een ruimtevaartthema-feestje of een ander evenement viert, ons Space papieren tafelkleed voegt een speels en avontuurlijk element toe aan de feesttafel. Het creëert een magische sfeer en zorgt ervoor dat de feestmaaltijd een opwindende en gedenkwaardige ervaring wordt voor alle kleine ruimtereizigers.

Bestel vandaag nog ons Space papieren tafelkleed en laat je feesttafel schitteren met een kosmische uitstraling. Voeg dit tafelkleed toe aan je feestdecoratie en laat de kinderen zich onderdompelen in het avontuur van de ruimtevaart terwijl ze genieten van heerlijk eten en gezelschap. Maak van elk feest een onvergetelijke reis naar de sterren en planeten!

Afmetingen: 120 x 180cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
120 x 180cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8712026505101
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst