Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.
Ballonnen Ruimte 6st.

Ballonnen Ruimte 6st.

9 op voorraad
Boland
BL50506
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een buitengewone manier om je kinderfeestje te laten opstijgen naar nieuwe hoogten van opwinding? Zoek niet verder! Onze set van 6 latexballonnen met stoere astronautenprint is het ideale accent voor kinderfeestjes, themafeesten of elke gelegenheid waar actie en avontuur centraal staan. Deze ballonnen zijn de perfecte manier om van een gewone kinderverjaardag een intergalactisch feestje te maken dat de verbeelding van de kinderen prikkelt en hen meeneemt op een reis door de ruimte.

Wat maakt onze astronautenballonnen zo speciaal?

Uniek Ontwerp: Met hun stoere astronautenprint en gedurfde kleuren brengen deze ballonnen de spannende wereld van de ruimtevaart tot leven. Ze zorgen voor een indrukwekkend decoratief accent dat de feestruimte direct transformeert in een intergalactisch avontuur.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig latex, zijn deze ballonnen stevig en gaan ze niet snel lek. Ze blijven lang zweven en behouden hun levendige kleuren gedurende het hele feest.

Veelzijdigheid: Of je nu een kinderverjaardag, een ruimtevaartthema-feestje of een ander evenement viert, deze ballonnen voegen een speelse touch toe aan elke gelegenheid.

Makkelijk op te blazen: De ballonnen zijn eenvoudig op te blazen en worden geleverd in een set van 6, zodat je voldoende hebt om de feestruimte te versieren.

Laat je kinderen zich als echte astronauten voelen terwijl ze de ruimte verkennen met onze astronautenballonnen. Deze ballonnen stimuleren de verbeelding, brengen een gevoel van avontuur en voegen een vleugje magie toe aan elk feest. Bestel vandaag nog en maak je kinderfeestje tot een intergalactisch spektakel dat nog lang herinnerd zal worden!

Breng de kosmos naar je feest met onze astronautenballonnen en creëer een sfeer van opwinding en avontuur die de kinderen en gasten niet snel zullen vergeten. Voeg deze ballonnen toe aan je feestdecoratie en laat de ruimtepret beginnen!

Afmetingen: circa 25cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa 25 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8712026505064
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst