Tafelkleed Ruimtevaart
Tafelkleed Ruimtevaart

Tafelkleed Ruimtevaart

Niet op voorraad
Unique Party
HWU73263
€ 4,75

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de kosmos naar jouw feesttafel met ons Ruimtevaart Tafelkleed! Dit kleurrijke tafelkleed is speciaal ontworpen om jouw ruimtevaartthema naar nieuwe hoogten te tillen. Met een afmeting van 213 x 137 cm biedt dit tafelkleed voldoende ruimte om jouw feesttafel te bedekken en een intergalactische sfeer te creëren.

Het tafelkleed is gemaakt van duurzaam plastic en is versierd met levendige afbeeldingen van raketten die door de ruimte schieten en planeten die schitteren in de kosmische achtergrond. Deze visuele aantrekkingskracht voegt niet alleen een feestelijke sfeer toe aan jouw evenement, maar stimuleert ook de verbeelding van de feestvierders.

Met een afbeelding van raketten en planeten is dit tafelkleed perfect voor verjaardagsfeestjes, ruimtevaartthema-evenementen of gewoon een gezellig samenzijn met een kosmische twist. Het plastic materiaal maakt het gemakkelijk schoon te vegen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele morsingen tijdens het feest.

Bestel vandaag nog ons Ruimtevaart Tafelkleed en transformeer jouw feesttafel in een buitenaards avontuur! Laat de raketten opstijgen en de planeten stralen terwijl je samen met jouw gasten geniet van de feestvreugde. Voeg een vleugje ruimtevaartmagie toe aan jouw feestelijke gelegenheid en maak van elk moment een reis door de kosmos!

Afmeting artikel: 213 x 137 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
213 x 137 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
0011179732630

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst