• -10%
Kleding Stickers Trendy
Kleding Stickers Trendy
Kleding Stickers Trendy
Kleding Stickers Trendy

Kleding Stickers Trendy

527 op voorraad
LG-Imports
LG9792
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze stickers kun je elk item personaliseren en uniek maken. Of je nu je tas, telefoonhoesje, spijkerjasje, of iets anders wilt versieren, deze stickers zijn de perfecte keuze. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, en worden willekeurig geleverd. Dit betekent dat elke set stickers die je ontvangt, een verrassing zal zijn en je kunt genieten van de spanning van het openen van de verpakking om te zien welke stickers je hebt ontvangen.

Deze stickers zijn niet alleen leuk om te gebruiken voor persoonlijke items, maar zijn ook geweldig voor cadeaus. Door een simpel item te versieren met een paar stickers, maak je er direct een uniek cadeau van. Of je nu op zoek bent naar een klein cadeautje voor een vriend of familielid, of gewoon iets wilt hebben om jezelf mee te verwennen, deze stickers zijn de perfecte keuze.

De prijs per stuk van deze stickers is betaalbaar, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitgeven van een fortuin om een ​​uniek item te maken. En aangezien de stickers willekeurig worden geleverd, kun je er zeker van zijn dat je altijd iets krijgt wat je leuk vindt. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en maak van je items unieke exemplaren met deze fantastische stickers!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmetingen: stickervel 15 x 11cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
stickervel 15 x 11cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247097927
527 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst