• -10%
Waterspelletje Dinosaurus
Waterspelletje Dinosaurus
Waterspelletje Dinosaurus
Waterspelletje Dinosaurus
Waterspelletje Dinosaurus

Waterspelletje Dinosaurus

95 op voorraad
LG-Imports
LG4022
€ 1,58 € 1,75 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Test je behendigheid en geduld met dit spannende watergeduldspel in een dinosaurus thema! Lukt het jou om de ringetjes om de staafjes te krijgen? Dit interactieve spelletje biedt urenlang speelplezier voor kinderen en volwassenen.

Met dit watergeduldspel in dinosaurus thema wordt het spelen nog leuker en avontuurlijker. Druk op de knopjes van het spelletje en laat de ringetjes door het water dwarrelen. Het doel is om de ringetjes precies op de staafjes te laten landen. Maar pas op, het vergt precisie en geduld om de uitdaging succesvol te voltooien!

Het dinosaurus thema voegt een speelse en spannende sfeer toe aan het spel. De kleurrijke afbeeldingen van vrolijke dino's zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling. Kinderen zullen genieten van het spelen met hun favoriete prehistorische wezens terwijl ze hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek verbeteren.

Dit watergeduldspel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert concentratie, geduld en probleemoplossende vaardigheden. Kinderen leren om doelgericht te spelen en om te gaan met uitdagingen. Bovendien kunnen ze hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen door het inschatten van afstanden en het beheersen van hun bewegingen.

Het watergeduldspel in dinosaurus thema is draagbaar en gemakkelijk mee te nemen. Of je nu thuis bent, op reis bent of een speeldate hebt, dit spel zorgt altijd voor vermaak. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden.

Daag jezelf uit en beleef plezier met het watergeduldspel in dinosaurus thema. Bestel vandaag nog en ontdek de spanning en voldoening van het succesvol plaatsen van de ringetjes op de staafjes. Laat het spelplezier beginnen en dompel jezelf onder in het magische tijdperk van de dinosaurussen!

Meer Dinosaurus producten vind je hier.

Afmeting: 16 x 8 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
16 x 8 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247040220
95 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst