• -10%
Pullback Auto Dinosaurus
Pullback Auto Dinosaurus
Pullback Auto Dinosaurus
Pullback Auto Dinosaurus

Pullback Auto Dinosaurus

136 op voorraad
LG-Imports
LG9511
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een speelgoedauto die zowel spannend als prehistorisch leuk is? Maak kennis met de Pullback Auto Dinosaurus! Deze unieke speelgoedauto's combineren de snelheid van een pullback-auto met het avontuurlijke thema van dinosaurussen.

Elke Pullback Auto Dinosaurus wordt individueel verkocht tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien worden de auto's geleverd in verschillende uitvoeringen die willekeurig worden geselecteerd. Dit betekent dat je bij elke bestelling een verrassingselement hebt en nooit precies weet welke dino je krijgt. Het maakt het spelen met deze auto's nog spannender en stimuleert de verbeelding van kinderen.

Met de pullback-functie kunnen kinderen de auto naar achteren trekken en loslaten, waardoor deze met hoge snelheid vooruit schiet. De auto's zijn ontworpen om soepel over verschillende oppervlakken te bewegen, zoals vloeren, tapijten en zelfs buiten op de stoep. Het zorgt voor urenlang raceplezier en opwinding.

De dinosaurusthema's van de auto's voegen een extra element van avontuur toe. Kinderen kunnen zich voorstellen dat ze in een prehistorische wereld racen met hun eigen dinosaurussen. Het is niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat het hun interesse in paleontologie kan stimuleren en hun kennis over dinosaurussen kan vergroten.

De Pullback Auto Dinosaurus is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief speelplezier. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen ruw gebruik. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitenspelen, waardoor kinderen overal en altijd kunnen genieten van hun avontuurlijke races.

Naast het individueel spelen met de Pullback Auto Dinosaurus, zijn ze ook perfect om samen met vrienden of broers en zussen te gebruiken. Kinderen kunnen races organiseren, hun auto's met elkaar vergelijken en hun eigen spannende racewedstrijden creëren.

Dus als je op zoek bent naar een speelgoedauto die zowel snelheid als avontuur biedt, kies dan voor de Pullback Auto Dinosaurus. Bestel vandaag nog en ontdek met welke dino je kan gaan rijden!

Afmetingen: 12 x 6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12 x 6cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247095114
136 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst