• -10%
Waterpistool Dolfijn
Waterpistool Dolfijn
Waterpistool Dolfijn

Waterpistool Dolfijn

368 op voorraad
LG-Imports
LG4534
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de zomer in aantocht is er niets leukers dan een verkoelend watergevecht! En wat is er nou schattiger dan kleine waterpistooltjes in de vorm van een dolfijntje? Deze kleine waterpistooltjes zijn niet alleen leuk voor een verkoelend watergevecht, maar ook perfect voor feestjes en traktaties.

Deze kleine waterpistooltjes in de vorm van een dolfijntje zijn superleuk en zorgen voor veel speelplezier. Kinderen kunnen elkaar besproeien en zich verfrissen op warme dagen. De pistooltjes zijn gemaakt van stevig plastic en zijn gemakkelijk te vullen met water. De dolfijntjes hebben een schattig ontwerp en zijn perfect voor kleine handjes om vast te houden.

Deze kleine waterpistooltjes zijn ook geweldig voor feestjes en traktaties. Ze zijn betaalbaar en perfect om uit te delen als cadeautje aan alle gasten. Kinderen kunnen het watergevecht thuis voortzetten of meenemen naar het strand of het zwembad voor nog meer speelplezier. Met deze kleine waterpistooltjes is het altijd feest!

Als je op zoek bent naar een leuk en betaalbaar cadeautje voor kinderen, dan zijn deze kleine waterpistooltjes in de vorm van een dolfijntje perfect. Ze zijn niet alleen leuk voor watergevechten, maar ook voor feestjes en traktaties. Bestel ze vandaag nog en geef kinderen een onvergetelijke zomer!

Afmetingen: lengte 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247045348
368 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst