• Alleen online
Hark
Hark

Hark

245 op voorraad
1420186
€ 2,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een Kunststof hark met houten steel is de perfecte tool voor kinderen om hun ouders te helpen in de tuin. Deze hark is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een kunststof blad dat veilig is voor kinderen om mee te werken. Het kunststof blad is sterk genoeg om te gebruiken, maar zacht genoeg om geen schade aan te richten aan de tuin of aan zichzelf.

De houten steel van de hark is stevig en duurzaam, waardoor de hark een lange levensduur heeft. De steel is ook aangepast aan de grootte van een kind, zodat ze gemakkelijk de hark kunnen vasthouden en gebruiken. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en coördinatie.

Door kinderen te betrekken bij tuinieren, leren ze verantwoordelijkheid te nemen voor hun omgeving en respect te hebben voor de natuur. Het is een leuke manier om tijd door te brengen met hun ouders, terwijl ze tegelijkertijd iets nuttigs doen.

De Kunststof hark met houten steel is een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in tuinieren of voor ouders die willen dat hun kinderen meer betrokken zijn bij de tuin. Het is een veilig en leerzaam speelgoed dat hen zal helpen hun verantwoordelijkheid en respect voor de natuur te ontwikkelen.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en veilige tool voor kinderen om hun ouders te helpen in de tuin, dan is een Kunststof hark met houten steel zeker iets om over na te denken. Het is een origineel en nuttig speelgoed dat zeker opvalt en tegelijkertijd veilig is. Bestel nu een Kunststof hark met houten steel en voeg een uniek accent toe aan de tuin!

Afmeting: lengte 65 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
65 cm
Materiaal
Hout en Kunststof
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8000796042224
245 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst