• -20%
Pop Modern 33cm Roze
Pop Modern 33cm Roze

Pop Modern 33cm Roze

32 op voorraad
LG-Imports
LG2491A
€ 2,36 € 2,95 -20%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontmoet onze nieuwe tienerpop met een moderne look en een lengte van 33 cm! Deze schattige pop in het roze is perfect voor elke poppenmoeder die op zoek is naar speelplezier en avontuur.

Met haar trendy outfit en stijlvolle uitstraling is deze pop een echt mode-icoon. Ze heeft lang, glanzend haar dat je kunt kammen en stylen in allerlei leuke kapsels. 

De pop is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft beweegbare armen en benen, zodat je haar in verschillende posities kunt zetten. Ze kan zitten, staan en zelfs lopen! Dit zorgt voor interactief speelplezier en stimuleert de verbeelding van kinderen.

Deze leuke tienerpop is niet alleen geschikt voor individueel spel, maar ook perfect om samen te spelen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en allerlei avonturen bedenken met deze pop als hun speelkameraadje. Het is een geweldige manier om sociale interactie, creativiteit en rollenspelvaardigheden te bevorderen.

Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een verrassing of gewoon een aanvulling op de poppencollectie, deze moderne tienerpop zal zeker in de smaak vallen. Ze is ideaal voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd en biedt urenlang speelplezier.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke tienerpop met een moderne look en een lengte van 33 cm, zoek dan niet verder. Bestel nu deze pop in het roze en geef je kinderen een poppenervaring vol plezier en avontuur!

Afmetingen: 33 x 31 x 14,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 31 x 14,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247024916
32 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst