• -20%
Pop Modern 33cm Blauw
Pop Modern 33cm Blauw

Pop Modern 33cm Blauw

8 op voorraad
LG-Imports
LG2491C
€ 2,36 € 2,95 -20%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je betoveren door de schoonheid van deze prachtige pop met haar schitterende gekleurde jurk en weelderige blonde haren. Deze pop is een echt juweeltje dat de harten van kinderen en verzamelaars zal veroveren.

Met haar oogverblindende jurk in levendige kleuren straalt de pop elegantie en stijl uit. De zorgvuldig gekozen kleuren en details van de jurk geven een gevoel van luxe en glamour. Het is een outfit die elke poppenliefhebber zal laten dromen van betoverende avonturen en glamoureuze feesten.

De blonde haren van de pop zijn zijdezacht en prachtig gestyled. Of je nu kiest voor vlechten, een staart of losse golven, je kunt de haardos van de pop naar wens aanpassen en haar steeds een nieuwe look geven. Het is een genot om met de haren van de pop te spelen en creatieve kapsels te creëren.

Deze pop is niet alleen een lust voor het oog, maar ook van hoge kwaliteit. De materialen en afwerking zijn zorgvuldig geselecteerd om een duurzaam en langdurig speelplezier te garanderen. De pop is gemaakt om te worden gekoesterd en zal vele speelmomenten en avonturen doorstaan.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om iemand te verrassen, deze pop zal zeker een glimlach op het gezicht toveren. Het is een tijdloos stuk speelgoed dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de magie van deze prachtige pop. Bestel vandaag nog en haal een stukje betovering in huis!

Afmetingen: 33 x 31 x 14,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 31 x 14,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247024916
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst