Baby Rose Poppenjurk, 40-45 cm - D
Baby Rose Poppenjurk, 40-45 cm - D

Baby Rose Poppenjurk, 40-45 cm - D

12 op voorraad
Baby Rose
JT27531D
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je poppenverzameling compleet met de prachtige poppenjurk met klittenbandsluiting! Deze jurk is speciaal ontworpen om je pop er stijlvol en chic uit te laten zien. Met de handige klittenbandsluiting is het een eitje om de jurk aan en uit te trekken, zodat je pop snel klaar is voor elke gelegenheid.

De poppenjurk is geschikt voor poppen met een lengte tussen 40 en 45 cm, waardoor het een veelzijdig kledingstuk is dat perfect past bij verschillende poppenmodellen. Of je nu een baby pop, een modepop of een favoriete speelpop hebt, deze jurk zorgt ervoor dat je pop er altijd elegant uitziet.

De jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Het is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, zodat je pop eruitziet als een echte fashionista. Of je nu een poppenmoeder bent die graag haar poppen kleedt of een kind dat graag speelt met poppen, deze jurk voegt een vleugje glamour toe aan je speeltijd.

Met de poppenjurk met klittenbandsluiting kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding de vrije loop laten. Ze kunnen hun poppen aankleden voor een theekransje, een feestje of gewoon voor een dagelijkse wandeling. Dit bevordert de ontwikkeling van fijne motoriek en stimuleert het rollenspel en de sociale interactie.

Voeg wat flair toe aan de garderobe van je pop met de poppenjurk met klittenbandsluiting. Bestel nu en laat je pop stralen in deze prachtige jurk. Geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm, is deze jurk een must-have accessoire voor elke poppenliefhebber.

Afmeting: geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm
Materiaal
Textiel
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8711866275311
12 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst