• -20%
Pop Modern 33cm Paars
Pop Modern 33cm Paars

Pop Modern 33cm Paars

3 op voorraad
LG-Imports
LG2491B
€ 2,36 € 2,95 -20%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De details van de pop zijn met zorg ontworpen. Haar blonde haren zijn zacht en goed verzorgd, waardoor ze er prachtig uitzien. Met haar sprankelende en perfect gevormde gezicht, heeft ze een uitstraling die iedereen zal betoveren.

Deze pop is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook geweldig om mee te spelen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en allerlei avonturen bedenken met deze schitterende pop in haar prachtige outfit. Of het nu gaat om rollenspellen, modeshows of gewoon creatief spelen, deze pop zal altijd een bron van plezier zijn.

De pop is gemaakt van hoogwaardige materialen en is vakkundig vervaardigd, zodat ze lang meegaat en bestand is tegen intensief spelen. Ze is geschikt voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd en biedt veilig en vermakelijk speelplezier.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, deze prachtige pop zal zeker in de smaak vallen. Ze is een uniek en betoverend speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert en hun creativiteit bevordert.

Dus waar wacht je nog op? Laat je betoveren door de schoonheid van deze pop in haar paars gekleurde glitter jurk en laat haar schitteren in je speelgoedcollectie. Bestel haar vandaag nog en beleef magische momenten vol speelplezier!

Afmetingen: 33 x 31 x 14,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 31 x 14,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Paars
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247024916
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst