• -10%
  • Pakket
Tattoo Zeedier 12st.
Tattoo Zeedier 12st.

Tattoo Zeedier 12st.

170 op voorraad
LG-Imports
LG8482-12
€ 2,57 € 2,85 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar leuke en vrolijke tattoo's om jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes mee te versieren? Dan zijn deze zeedier tattoo's, bundel van 12 stuks, precies wat je zoekt! Met deze tattoos kun je jezelf en anderen in een handomdraai omtoveren tot vrolijke zeedieren, zoals een zeester, een vis of een krab.

Het aanbrengen van de tattoos is heel eenvoudig. Je hebt alleen maar water en een spons nodig om de tattoo's op de gewenste plek aan te brengen. Het resultaat is een mooie en heldere tatoeage die eruitziet alsof hij echt op de huid getekend is. De tattoo's zijn ook gemakkelijk weer te verwijderen, zodat je ze opnieuw kunt gebruiken of kunt wisselen met andere tattoo's.

De zeedier tattoo's zijn ideaal voor kinderfeestjes, vakanties of gewoon om jezelf en anderen te verrassen met een leuke en vrolijke look. De tattoos zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn veilig voor de huid, omdat ze geen schadelijke stoffen bevatten.

Daarnaast zijn de zeedier tattoo's ook nog eens duurzaam en van hoge kwaliteit. De kleuren zijn helder en blijven lang zitten, zodat je er optimaal van kunt genieten. Bovendien zijn de tattoo's verkrijgbaar in verschillende designs en maten, zodat er altijd een tattoo is die bij jou en je vriendjes en vriendinnetjes past.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze vrolijke zeedier tattoo's en maak van elke gelegenheid een feestje! Met deze tattoos zullen jij en je vriendjes en vriendinnetjes stralen als echte zeedieren.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema de onderwaterwereld, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: tattoo 4 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
Tattoo 4 x 4cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247284822
170 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst