• -10%
Stickers Piraten Glinsterend
Stickers Piraten Glinsterend
Stickers Piraten Glinsterend

Stickers Piraten Glinsterend

103 op voorraad
LG-Imports
LG9729
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je kinderfeestje met een piratenthema extra sprankelend en stoer met de Glinsterende Piraten Stickers! Geef elk werkje een avontuurlijke uitstraling door gebruik te maken van deze unieke stickers. De set bevat een velletje met een assortiment stickers, waaronder piraten, piratenschepen, schatkisten en andere kenmerkende piratenelementen.

Of je nu bezig bent met knutselen, uitnodigingen versieren of feestmateriaal personaliseren, deze glinsterende stickers voegen een magisch tintje toe aan elk project. Laat de kinderen hun creativiteit de vrije loop en versier feesthoedjes, uitnodigingen of traktaties met deze stoere piratenstickers. De glinsterende details voegen een extra dimensie toe, waardoor de stickers niet alleen leuk zijn om naar te kijken, maar ook een opvallende en feestelijke touch geven aan de versieringen.

Met de Glinsterende Piraten Stickers maak je het piratenfeestje compleet en creëer je een sfeer vol avontuur en magie. De stickers zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor verschillende knutselprojecten. Laat de kinderen zich wanen in de wereld van piraten en geef elk werkje een persoonlijk en stoer tintje met deze opvallende stickers. Bestel vandaag nog de Glinsterende Piraten Stickers en maak van het kinderfeestje een schitterend avontuur!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Meer Piraten producten vind je hier.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 11,5 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247097293
103 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst