• -10%
  • Pakket
Stickers Piraten Glinsterend 100st.
Stickers Piraten Glinsterend 100st.
Stickers Piraten Glinsterend 100st.

Stickers Piraten Glinsterend 100st.

1 op voorraad
LG-Imports
LG9729-100
€ 17,10 € 19,00 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je creatieve projecten en werkjes een stoere en avontuurlijke uitstraling met de Glinsterende Piraten Stickers! Deze geweldige set bevat maar liefst 100 velletjes met een grote variëteit aan piratenstickers. Met afbeeldingen van piraten, piratenschepen, schatkisten en andere typische piratenelementen, breng je de spannende wereld van piraten tot leven!

Of je nu bezig bent met een knutselproject, het versieren van een notitieboekje, het maken van uitnodigingen voor een piratenfeestje of het belonen van kinderen voor hun inzet, deze glinsterende piratenstickers zijn de perfecte keuze. Ze voegen een speels en stoer element toe aan elke creatie en zorgen voor een opvallend en levendig resultaat.

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een glinsterend effect dat zorgt voor extra flair en aantrekkingskracht. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te verwijderen, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Plak ze op papier, karton, mappen, cadeaus, en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze bundel van 100 stuks zorgt ervoor dat je altijd genoeg stickers bij de hand hebt voor al je creatieve projecten. Of je nu een ouder, leerkracht of creatieve professional bent, deze glinsterende piratenstickers zullen zeker een hit zijn. Ze zijn ook perfect voor het versieren van piratenthema-feestjes, traktaties, uitnodigingen en nog veel meer.

Bestel vandaag nog de bundel van 100 velletjes glinsterende piratenstickers en geef je werkjes en creatieve projecten een stoere en avontuurlijke touch. Laat je fantasie de vrije loop gaan en beleef spannende piratenavonturen. Met deze stickers creëer je een magische en opwindende wereld vol piratenplezier!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Meer Piraten producten vind je hier.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 11,5 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247197290
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst