• -10%
Spaarpot Eenhoorn 10cm
Spaarpot Eenhoorn 10cm
Spaarpot Eenhoorn 10cm

Spaarpot Eenhoorn 10cm

35 op voorraad
LG-Imports
LG9758
€ 1,76 € 1,95 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bescherm je kostbare spaarcentjes en voeg een vleugje magie toe aan je spaarroutine met deze schattige eenhoorn spaarpot! Met een hoogte van ongeveer 10 cm is deze spaarpot de perfecte metgezel om je geld veilig te bewaren.

De eenhoorn spaarpot is gemaakt van duurzaam blik en heeft een ruime gleuf aan de bovenzijde, waardoor het gemakkelijk is om munten en biljetten in te werpen. Het ontwerp is lieflijk en betoverend, met levendige kleuren en een schattige eenhoornafbeelding die kinderen en volwassenen aanspreekt.

Het gebruik van deze spaarpot is eenvoudig en handig. De spaarpot is ontworpen voor eenmalig gebruik en kan alleen worden geopend met behulp van een blikopener. Hierdoor is je geld veilig opgeborgen en kun je je spaardoelen in alle rust nastreven.

Let op: de verschillende kleuren van de spaarpot worden willekeurig geleverd, waardoor elke spaarpot uniek is en een element van verrassing toevoegt aan je spaaravontuur.

Deze eenhoorn spaarpot is niet alleen functioneel, maar ook een geweldig cadeau-idee. Het is een perfect geschenk voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Het stimuleert ook het besef van spaarzaamheid en het belang van het bewaren van geld, wat een waardevolle les is voor jong en oud.

Kies voor deze eenhoorn spaarpot en geef je spaargeld een magische en veilige plek. Bestel nu en geniet van de betovering en het plezier van sparen met deze schattige eenhoorn spaarpot.

Afmetingen: 4 x 4 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
4 x 4 x 10cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247097583
35 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst