• -10%
  • Pakket
Bouw Je Eigen Dinosaurus 36st.
Bouw Je Eigen Dinosaurus 36st.
Bouw Je Eigen Dinosaurus 36st.

Bouw Je Eigen Dinosaurus 36st.

13 op voorraad
LG-Imports
LG9578-36
€ 30,56 € 33,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bouw Je Eigen Dinosaurussen - Ontdek en Creëer met 36 Stuks Dino Puzzels!

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een jonge dinosaurusliefhebber? Zoek niet verder! Onze set van 36 stuks "Bouw Je Eigen Dinosaurussen" is een geweldige keuze die kinderen in staat stelt om hun liefde voor dinosaurussen om te zetten in creatieve en educatieve avonturen. Met deze unieke dino puzzels kunnen kinderen hun eigen dinosaurus creëren en keer op keer genieten van het bouwen en uit elkaar halen ervan.

De "Bouw Je Eigen Dinosaurussen" set biedt een spannende mix van creativiteit en educatie. Elk puzzelstukje is gemaakt van duurzaam kunststof en kan eenvoudig in elkaar worden geklikt om een stevige dinosaurus te vormen. Met de diverse puzzelstukjes kunnen kinderen unieke dinosaurussen creëren, waardoor hun verbeelding wordt gestimuleerd en ze meer leren over de verschillende soorten dinosaurussen en hoe ze eruit zagen.

Deze dino puzzel is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldige manier om de fijne motoriek van kinderen te bevorderen. Terwijl ze de puzzelstukjes in elkaar zetten, ontwikkelen ze ook hun probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Bovendien zullen kinderen tijdens het bouwproces leren over de anatomie van dinosaurussen en hun diverse kenmerken.

De "Bouw Je Eigen Dinosaurussen" set is ideaal voor verschillende gelegenheden. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag, als feestartikel voor dinosaurus-thema feestjes, of als een attentie voor de feestdagen. Kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes aan de slag gaan om hun dinosauruscreaties te bouwen, of individueel uitgedaagd worden om hun eigen unieke dinosaurus te maken.

Deze set combineert educatie en vermaak op een boeiende manier. Het stimuleert niet alleen de interesse van kinderen in de prehistorie en dinosaurussen, maar ook hun plezier in het bouwen en ontdekken. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, zal deze set urenlang speelplezier en leren bieden, terwijl de glimlach op het gezicht van elk kind gegarandeerd is.

Kortom, "Bouw Je Eigen Dinosaurussen" is niet alleen een puzzel, maar een poort naar avontuurlijke en leerzame reizen naar de wereld van dinosaurussen. Of het nu gaat om individueel spelen, samen met vriendjes en vriendinnetjes, of tijdens speciale gelegenheden, deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en ontdekking. Wacht niet langer en geef het geschenk van verbeelding en leren met de "Bouw Je Eigen Dinosaurussen" set van 36 stuks! Bestel nu en laat de dinosaurusavonturen beginnen!

Afmetingen: 9 x 7cm -  hoogte 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
9 x 7cm - hoogte 5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247195784
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst