• -10%
Bouw Je Eigen Dinosaurus
Bouw Je Eigen Dinosaurus
Bouw Je Eigen Dinosaurus

Bouw Je Eigen Dinosaurus

479 op voorraad
LG-Imports
LG9578
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze dino puzzel is het perfecte cadeau voor elke dinosaurusliefhebber! Met de verschillende stukjes kunststof kan er een unieke dinosaurus worden gecreëerd, waardoor kinderen kunnen genieten van een leuke en educatieve activiteit. De puzzelstukjes zijn gemakkelijk in elkaar te klikken en vormen een stevige dinosaurus die kinderen keer op keer kunnen bouwen en uit elkaar halen.

De set bevat verschillende dinosaurussen die door elkaar worden geleverd, wat betekent dat elk kind een unieke dinosaurus kan maken. Het samenstellen van de dinosaurus bevordert niet alleen de fijne motoriek van kinderen, maar ook hun creativiteit en verbeeldingskracht. Daarnaast leren ze over de verschillende soorten dinosaurussen en hoe deze eruit zagen.

De dino puzzel is een geweldige activiteit voor kinderen om samen met vriendjes en vriendinnetjes te doen, of als individuele uitdaging. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag, als feestartikel of als cadeautje voor de feestdagen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zal zeker voor uren speelplezier zorgen.

Geef het cadeau dat de verbeelding van uw kinderen zal prikkelen en hun interesse in de prehistorie zal aanwakkeren met deze dino puzzel. Bestel nu en zie de glimlach op het gezicht van uw kind wanneer ze hun eigen dinosaurus creëren!

De prijs is per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Zo maakt u elke keer weer een nieuwe dinosaurus. Met een afmeting van 9 x 7cm en een hoogte van 5cm is deze puzzel ideaal voor kinderen om mee te spelen. Dit is een geweldige manier om kinderen hun vaardigheden in logisch denken en ruimtelijke oriëntatie te laten ontwikkelen. Het is een perfecte aanvulling op educatief speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in dinosaurussen en wetenschap.

Afmetingen: 9 x 7cm -  hoogte 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
9 x 7cm - hoogte 5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247095787
479 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst