Kleistaafjes in Doosje, 12st.
Kleistaafjes in Doosje, 12st.

Kleistaafjes in Doosje, 12st.

289 op voorraad
9520058
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een creatieve activiteit voor je kinderen? Kijk dan eens naar ons doosje met 12 verschillende kleuren kleistaafjes! Deze felgekleurde klei is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens gezond en veilig.

De klei is glutenvrij, waardoor het ook geschikt is voor kinderen met een glutenintolerantie. Bovendien is de klei heerlijk zacht, waardoor je kinderen er urenlang plezier aan kunnen beleven. En het beste nieuws? De klei droogt niet uit, dus je kinderen kunnen altijd weer verder spelen waar ze gebleven zijn.

Onze klei is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo kunnen ze zich op een leuke en veilige manier uitleven en hun creativiteit botvieren. Of je nu een huis, bloem of paard wilt maken, met deze klei kun je altijd weer nieuwe en verrassende creaties maken.

Ons doosje met 12 verschillende kleuren kleistaafjes is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens handig om mee te nemen. Of je nu op bezoek gaat bij vrienden of op vakantie gaat, met dit doosje heb je altijd alles bij de hand om te kneden, vormen en creëren.

In het kort: ons doosje met 12 verschillende kleuren kleistaafjes is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. De klei is glutenvrij, heerlijk zacht en droogt niet uit. Bovendien is het doosje makkelijk mee te nemen, zodat je kinderen overal aan de slag kunnen met hun creaties. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen doosje met kleistaafjes!

Afmeting: 20 x 12 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 12 x 2,5 cm
Materiaal
Klei
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8854500019442
289 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst