• Alleen online
  • -10%
Gum - Gekleurd Handje
Gum - Gekleurd Handje
Gum - Gekleurd Handje

Gum - Gekleurd Handje

344 op voorraad
LG-Imports
LG6429
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en praktische gum voor op school of op kantoor? Dan is onze gum in de vorm van een handje iets voor jou! Deze gum is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg schattig en grappig.

De gum in de vorm van een handje heeft een handig gaatje waarmee je hem op je potlood kunt bevestigen. Hierdoor heb je altijd je gum bij de hand en hoef je niet meer te zoeken in je etui of op je bureau. De gum is gemaakt van zacht rubber en heeft de perfecte grootte om gemakkelijk te kunnen gummen.

Wat deze gum nog leuker maakt, is dat er in totaal 4 verschillende kleuren worden geleverd. De kleur van de gum die je ontvangt is willekeurig, wat betekent dat het altijd een verrassing blijft welke kleur je krijgt. Hierdoor kun je je gumcollectie uitbreiden en heb je altijd een leuke verrassing wanneer je een nieuwe gum uitpakt.

Onze gum in de vorm van een handje is perfect voor kinderen die graag hun potloodgum bij de hand willen hebben. Hij is ook geschikt voor volwassenen die een leuke en praktische gum willen gebruiken op school of op kantoor.

De gum in de vorm van een handje is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's die van schattige en grappige kantoorartikelen houden.

Kortom, onze gum in de vorm van een handje is een leuke en praktische toevoeging aan je school- of kantoorbenodigdheden. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje humor toe aan je dagelijkse routine!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per stuk, verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: variërend van 2.5 tot 3.5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
variërend van 2.5 tot 3.5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247064295
344 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst