• -10%
Legpuzzel Eenhoorn 16 Stukjes
Legpuzzel Eenhoorn 16 Stukjes
Legpuzzel Eenhoorn 16 Stukjes
Legpuzzel Eenhoorn 16 Stukjes
Legpuzzel Eenhoorn 16 Stukjes

Legpuzzel Eenhoorn 16 Stukjes

130 op voorraad
LG-Imports
LG7358
€ 0,71 € 0,79 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de betoverende wereld van eenhoorns met deze superleuke eenhoornpuzzel, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten! Met zestien stukjes is deze puzzel perfect afgestemd op de behoeften en vaardigheden van jonge kinderen.

De eenhoornpuzzel biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar helpt ook bij de ontwikkeling van verschillende vaardigheden. Terwijl kinderen de puzzelstukjes in elkaar proberen te passen, oefenen ze hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossend vermogen. Het voltooien van de puzzel geeft kinderen een gevoel van voldoening en stimuleert hun zelfvertrouwen.

Met drie verschillende uitvoeringen van de puzzel, die willekeurig worden geleverd, blijft het spannend welke prachtige eenhoornafbeelding je kind zal creëren. Elke puzzel onthult een kleurrijke en magische wereld met schattige eenhoorns, regenbogen en andere betoverende elementen. Laat de verbeelding van je kind de vrije loop terwijl ze zich onderdompelen in de fantasierijke eenhoornwereld.

Deze eenhoornpuzzel is gemaakt van hoogwaardig karton dat duurzaam en stevig is. Het is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en is gemakkelijk vast te pakken en te manipuleren. De puzzelstukjes passen naadloos in elkaar en zijn gemakkelijk te hanteren door kleine handjes.

Deze puzzel is niet alleen leuk om thuis mee te spelen, maar ook ideaal om mee te nemen tijdens reizen of om te spelen op andere locaties. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de puzzel in een tas of rugzak te stoppen, zodat je kind altijd en overal van de eenhoornavonturen kan genieten.

Geef je kind een betoverend cadeau met deze eenhoornpuzzel en laat ze genieten van uren speelplezier en verbeelding. Bestel vandaag nog en breng de magie van eenhoorns tot leven!

Afmetingen: 14 x 14cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7358
Materiaal
Karton
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247073587
130 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst