Klei en Boetseermateriaal

Kleien stimuleert de fijne motoriek, oefenen van de sensomotoriek is voor jonge kinderen heel belangrijk. Het traint de spieren en technieken die nodig zijn om te leren schrijven in groep 3.
Boetseren met klei is een leuke bezigheid. Leer technieken stap voor stap om prachtige beelden en andere kunstwerken te boetseren.
Laat je creativiteit op de vrije loop en maak de mooiste beeldjes. Lekker met je handen bezig zijn, heerlijk.  Kies tussen klei die je kunt bakken in de oven, of klei die je vaker kunt gebruiken. Klei is een veelzijdig materiaal, waaraan kinderen thuis of op school net zoveel plezier beleven als een beeldhouwer of pottenbakker. Boetseren met klei is een leuke bezigheid. Leer de technieken stap voor stap om de mooie beeldjes te boetseren. Wees creatief met kleien. Boetseren doe je vaak met klei en is een bewerking die wordt beoefend als hobby of als onderdeel van een beroep zoals beeldhouwer of modelleur.  Voor de bewerking van Klei hebt je geen duur gereedschap nodig. Het belangrijkste gereedschap zijn je handen. Wel zijn er verschillende boetseergereedschappen beschikbaar.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
meer... minder
Materiaal
Thema
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Klei

SES Klei

SES
3310141
€ 7,49
Kleisets

Kleiset Sint

SpeelgoedFamilie
1560796
€ 2,15
1-36 van 247 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst