• Pakket
Foam Vliegtuig Vliegtuig Propeller 12st.
Foam Vliegtuig Vliegtuig Propeller 12st.

Foam Vliegtuig Vliegtuig Propeller 12st.

Niet op voorraad
Base Toys
R20537-12
€ 6,25

Dit pakket bevat


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng het plezier van vliegen naar nieuwe hoogten met ons Foam Vliegtuigje! Dit schattige vliegtuigje is speciaal ontworpen om soepel door de lucht te zweven en kinderen te laten genieten van spannende avonturen.

Met zijn lichte en duurzame foam constructie is dit vliegtuigje perfect geschikt voor jonge piloten. De propeller aan de voorkant van het vliegtuigje zorgt voor extra snelheid en stabiliteit, waardoor het gemakkelijk kan opstijgen en door de lucht kan vliegen. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je het vliegtuigje lanceert en zie hoe het elegant door de lucht glijdt.

Onze Foam Vliegtuigjes zijn niet alleen een geweldig speeltje, maar ook een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar uitdeelcadeautjes, een leuke toevoeging aan een kinderfeestje, of een verrassing voor kinderen in kinderopvang, BSO of een restaurant met kindermenu, dit vliegtuigje zal zeker voor veel plezier zorgen. Met een bundel van 12 stuks heb je genoeg vliegtuigjes om te delen met vrienden, klasgenoten en familieleden.

De verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, voegen een element van verrassing toe aan het speelplezier.

Het Foam Vliegtuigje is niet alleen een bron van vermaak, maar stimuleert ook de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en creativiteit van kinderen. Laat ze hun vliegvaardigheden verbeteren terwijl ze het vliegtuigje met precisie lanceren en de vlucht beheersen.

Wacht niet langer en laat dit Foam Vliegtuigje hoog door de lucht vliegen! Bestel vandaag nog deze bundel van 12 stuks en geef kinderen het plezier van vliegen en avontuur. Met zijn eenvoudige bediening en opvallende ontwerp zal dit vliegtuigje zeker een hit zijn bij jonge piloten van alle leeftijden.

Afmeting: lengte 20cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 20cm
Materiaal
Foam
Kleur
Multi
EAN code:
5050203205370

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst