Foam Vliegtuig Dinosaurus
Foam Vliegtuig Dinosaurus
Foam Vliegtuig Dinosaurus

Foam Vliegtuig Dinosaurus

1341 op voorraad
Base Toys
BG45244
€ 0,45

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je een leuke en unieke toevoeging aan je speelgoedcollectie? Dan is dit foam vliegtuigje in de vorm van een dinosaurus de perfecte keuze voor jou! Dit schattige en kleurrijke vliegtuigje is niet alleen leuk om in elkaar te zetten, maar ook om te gooien en te zien hoe het door de lucht vliegt.

Het vliegtuigje is gemaakt van zacht en flexibel foam, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook veilig voor kinderen om mee te spelen. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt geleverd met gedetailleerde instructies. Na het in elkaar zetten, kun je het vliegtuigje hoog in de lucht gooien en zien hoe het een stuk vliegt voordat het zachtjes naar beneden zweeft.

Dit foam vliegtuigje in de vorm van een dinosaurus is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van dinosaurussen houden. Het is een geweldige manier om hun interesse in deze prehistorische wezens te stimuleren en hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen.

Bovendien is dit vliegtuigje een geweldige manier om kinderen buiten te laten spelen en ze weg te houden van schermen. Het stimuleert ook lichaamsbeweging en coördinatie, omdat ze hun armen en handen moeten gebruiken om het vliegtuigje te gooien en te vangen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog dit leuke foam vliegtuigje in de vorm van een dinosaurus en geniet van eindeloze uren van speelplezier en avontuur!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Prijs per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: 19 x 19cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
19 x 19cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
3588270045244
1341 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst