• -10%
  • Pakket
Stuiterbal Hip 50st.
Stuiterbal Hip 50st.
Stuiterbal Hip 50st.
Stuiterbal Hip 50st.

Stuiterbal Hip 50st.

16 op voorraad
LG-Imports
LG8621-50
€ 10,76 € 11,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng wat stuiterend plezier in je leven met deze bundel van 50 stuiterballen! Deze stuiterballen zijn ontworpen om zo hoog mogelijk te stuiteren en bieden urenlang vermaak.

Elke stuiterbal heeft een levendig en opvallend kleurenschema, waardoor ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook gemakkelijk te volgen zijn tijdens het stuiteren. Met verschillende uitvoeringen in de bundel is er altijd wel een stuiterbal die bij je stijl past.

Laat je stuiterbal op de grond vallen en kijk hoe hij met een onvoorspelbare en energieke sprong omhoog vliegt. Experimenteer met verschillende oppervlakken en stuitertechnieken om te zien hoe hoog je de bal kunt laten stuiteren. Daag jezelf en je vrienden uit om te zien wie de hoogste stuiters kan behalen!

Deze bundel van 50 stuiterballen is perfect voor allerlei gelegenheden. Of je nu een kinderfeestje organiseert, traktaties wilt uitdelen, een grabbelton wilt vullen of gewoon wat stuiterende plezier wilt hebben, deze stuiterballen zijn een geweldige keuze.

Met deze stuiterballen kun je ook je hand-oogcoördinatie en reflexen trainen terwijl je ze probeert te vangen of ermee speelt. Ze zijn ook ideaal voor gebruik binnen of buiten, zodat je overal kunt stuiteren waar je maar wilt.

Kortom, met deze bundel van 50 stuiterballen haal je een heleboel stuiterend plezier in huis. Geniet van de kleurrijke uitvoeringen en de sensationele stuiterhoogtes. Bestel nu en maak je klaar om te stuiteren en te spelen!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Verschillende uitvoeringen en kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: diameter 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247186218
16 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst