• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Gekleurde Stuiterbal 100st.
Gekleurde Stuiterbal 100st.

Gekleurde Stuiterbal 100st.

5 op voorraad
LG-Imports
LG8620-100
€ 25,65 € 28,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar het perfecte speelgoed voor zowel kinderen als volwassenen? Dan is deze groet bundel van 100 gekleurde stuiterballen met een diameter van 2,7 cm precies wat je nodig hebt! Deze stuiterballen zorgen voor urenlang stuiterplezier en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal voor optimaal stuiteren.

De stuiterballen zijn speciaal ontworpen om hoog te stuiteren en zorgen voor een extra dosis plezier tijdens het spelen. Met verschillende kleuren en uitvoeringen is er altijd wel een stuiterbal die bij jouw voorkeur past. Of je nu houdt van felle, opvallende kleuren of juist van meer subtiele tinten, er is voor ieder wat wils.

De stuiterballen worden door elkaar geleverd, waardoor je nooit van tevoren weet welke kleur je precies ontvangt. Dit zorgt voor extra spanning en uitdaging tijdens het spelen. Het maakt elke stuiterbal uniek en zorgt voor verrassende momenten.

Naast het plezier dat je beleeft aan het stuiteren, bieden deze ballen ook voordelen voor je motorische vaardigheden. Het spelen met stuiterballen helpt namelijk bij het verbeteren van je coördinatie en reactievermogen. Het is een leuke en actieve manier om jezelf uit te dagen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Of je nu binnen of buiten speelt, alleen of met vrienden, deze 100 gekleurde stuiterballen zorgen voor eindeloos speelplezier. Verzamel ze, deel ze uit of gebruik ze als prijzen tijdens spelletjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog deze grote bundel met 100 gekleurde stuiterballen en geniet van het plezier en de voordelen die ze te bieden hebben. Laat je verrassen door de verschillende kleuren en ga aan de slag om je stuiterbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Afmetingen: diameter 2,7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3,7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247186201
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst