• -10%
  • Pakket
Slijm Wilde Dieren 72 Stuks
Slijm Wilde Dieren 72 Stuks

Slijm Wilde Dieren 72 Stuks

4 op voorraad
LG-Imports
LG9488-72
€ 26,96 € 29,95 -10%

Dit pakket bevat

Omschrijving

Ben je op zoek naar een speelgoed dat zorgt voor urenlang speelplezier vol slijmerige avonturen? Dan zijn deze grote bundel  van 72 Wilde dieren potjes met groen en oranje slijm echt iets voor jou! Deze potjes zitten boordevol vies en glibberig slijm in twee felle kleuren, waarmee je eindeloos kunt knijpen en kneden

Het slijm is heerlijk zacht en kleverig, waardoor het perfect is om mee te spelen. Je kunt erin knijpen, het tussen je handen laten glijden en het zelfs uitrekken om leuke vormen te maken. Het beste van alles is dat het slijm goed bij elkaar blijft en geen rommel achterlaat. Zo kun je genieten van uren speelplezier zonder je zorgen te maken over het opruimen van een kleverige puinhoop.

De Wilde dieren potjes zijn ideaal voor kinderen die op zoek zijn naar een leuke en creatieve manier om te spelen. Het slijm biedt niet alleen vermaak, maar stimuleert ook de ontwikkeling van fijne motoriek. Bovendien prikkelt het de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen, waardoor ze hun eigen avonturen kunnen bedenken en hun eigen wereld kunnen creëren.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wondere wereld van slijm met deze Wilde dieren potjes en ervaar de sensatie van spelen met kleverig, glibberig slijm! Met deze bundel van 72 stuks heb je genoeg potjes om uit te delen aan vrienden of om zelf een slijmfeestje te organiseren. Bestel nu en laat het slijmerige speelplezier beginnen!

Afmeting verpakking: Ø 3 x 4 cm, inhoud 22 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking Ø 3 x 4 cm, inhoud 22 ml
Materiaal
Slijm
Kleur
Muisgrijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8740236588539
4 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst