• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Hart Doorzichtig 12st.
Sleutelhanger Hart Doorzichtig 12st.

Sleutelhanger Hart Doorzichtig 12st.

37 op voorraad
LG-Imports
LG9728-12
€ 5,63 € 6,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een kleurrijke en vrolijke toevoeging aan je sleutelbos? Dan zijn deze 12 sleutelhangers met een gekleurd hart precies wat je nodig hebt! Elke sleutelhanger is voorzien van een mooi hart in verschillende levendige kleuren, waardoor ze een speelse en opvallende uitstraling hebben.

Deze sleutelhangers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De stevige constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en niet snel zullen beschadigen. Je kunt dus met een gerust hart je sleutels aan deze sleutelhangers bevestigen en ze overal mee naartoe nemen.

Met een grote bundel van 12 stuks heb je genoeg sleutelhangers om te delen met je vrienden, familie, collega's of om cadeau te geven bij speciale gelegenheden. Deze vrolijke sleutelhangers zijn perfect als geschenken, weggevertjes of als toevoeging aan feestelijke goodiebags.

De compacte grootte van de sleutelhangers zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in je zak, tas of sleutelbos passen. Hierdoor kun je ze altijd bij je dragen en een vrolijke touch toevoegen aan je dagelijkse routine.

Of je nu op zoek bent naar een leuke toevoeging aan je eigen sleutelbos of naar een uniek cadeau-idee, deze sleutelhangers met gekleurde harten zijn de perfecte keuze. Ze zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, feestjes, evenementen, of gewoon om iemand te verrassen met een vrolijke attentie.

Bestel vandaag nog deze bundel van 12 vrolijke sleutelhangers met gekleurde harten en geef jezelf of anderen een vrolijk en kleurrijk cadeau. Met hun levendige ontwerp en duurzame kwaliteit zullen deze sleutelhangers zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosuarus. 

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: 2,5 x 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
2,5 x 2,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247397287
37 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst